Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 июля 2024
19:03

Майська ніч

Посмотреть афишу: Майська ніч Драма

, 🕓 90 min

Містична вистава за мотивами творів М.В. Гоголя. «Левко... Левко... А покажи мені відьму... Вона десь тут, серед русалок... Де вона?.. Нема мені спокою навіть на тому світі... Знайди її, Левко...» - і зник привид у темряві тихої літньої ночі, і розчинився, як у воді, у темних вікнах руїн старого панського будинку на березі укритого ліліями ставу...

Нова вистава Дмитра Рачковського - містична історія давніх часів України, коли тисячолітні дуби сягали зоряного неба, люди вірили в Бога і нечисту силу, а потойбічний світ чарівним чином міг впливати на життя посполитих, коли відьми, русалки та мавки з водяниками існували не тільки в яскравих уявах розуму та на сторінках книг...

І зараз до цих подій кожен може ставитися по-різному, але один факт безапеляційно достеменний – ми є нащадки давніх слов`ян, які володіли унікальними знаннями, що живуть і нині в нашій підсвідомості, в нас та магічна кров, сила і надприродні здібності... Переглянемо виставу, активуємо свій історичний код! Надихаємося прекрасним!


Все даты:

27 августа 2024

Днепровский Академический театр Драмы и комедии

просп. Дмитрия Яворницкого, 97
🕜: 18:00
₴: 200-500 грн

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте