Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 июля 2024
17:01

Вторгнення. Операція "Дунай"

Посмотреть афишу: Вторгнення. Операція Драма, История

Україна, Чехія, Литва, 2024, 🕓 123 min


Реж.: Петр Ніколаєв
✩✩✩: Томаш Тепфер, Олександр Ігнатуша («Той, хто пройшов крізь вогонь», «Я, ти, він, вона»), Зузана Маурі, Сергій Дашевський, Олег Примогенов («Поводир», «Обмін», «Максим Оса: золото Песиголовця»), Віктор Кошевенко, Станіслав Москвін, Микола Бутковський, Олександр Клаунінг, Їржі Плойгар, Даніел Герібан, Пржемисл Буреш

Вторгнення. Операція «Дунай» про події Празької весни та боротьбу народу проти радянської окупації.

Важливе кіно для розуміння, що історія буде завжди повторюватись, якщо зло не зупинити, бо ворог продовжує діяти за старими методичками КДБ. Наприкінці 1960-х років, коли країна вирішила позбутись комуністичного ярма, ключовою фігурою Празької весни став виходець з єврейської родини з Галичини - лікар і політик Франтішек Крігель. Проте радянська влада не збиралась поступатися зоною впливу і в одну ніч зруйнувала надії народу на свободу. Радянські танки увійшли до Праги. Кремлівські спецслужби починають полювання, і Крігеля разом з представниками уряду викрадають і вивозять до Москви. У полоні під тиском КДБ їх примушують підписати протокол, що означає згоду на військову окупацію країни. Крігель - єдиний, хто відмовляється ставити підпис, незважаючи на загрозу ліквідації його та близьких, кинувши виклик самому Брежнєву.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте