Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вс, 23 июня 2024
06:37

Одне життя

Посмотреть афишу: Одне життя Биография, Драма

One Life
Велика Британія, США, 2023, 🕓 108 min


Реж.: Джеймс Хоуз
✩✩✩: Ентоні Гопкінс, Джонні Флінн, Гелена Бонем Картер, Джонатан Прайс, Зіггі Хіт, Марта Келлер

1988 року Ніколаса Вінтона (Ентоні Гопкінс) запрошують на телевізійне шоу. Ведуча розповідає про унікальну місію порятунку сотень дітей. Напередодні Другої світової війни з Праги до Великої Британії перевезли спеціальними поїздами дітей, переважно єврейських. Усі вони змушені були шукати новий дім з остраху перед діями нацистів. Координував операцію 29-річний Ніколас Вінтон (Джонні Флінн). Кожному перевезеному потрібно було знайти нове місце проживання та чималу суму грошей. Близько 50 років деталі перевезення не оприлюднювалися і ось, нарешті, настав час оцінити масштаби зробленого.

Біографічна драма «Одне життя» заснована на книзі Барбари Вінтон, яку жінка написала про свого батька, Ніколаса Вінтона. На початку 1939 року він організував маршрут, яким було перевезено 669 дітей. На зйомках фільму були задіяні нащадки врятованих дітей. Барбара Вінтон особисто попросила Ентоні Хопкінса виконати роль її батька. Знімали фільм у Празі та Лондоні наприкінці 2022 року.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте