Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 13 июня 2024
13:34

Гала-концерт артистів балету

Посмотреть афишу: Гала-концерт артистів балету Балет

Говорячи про мистецтво балету, ми вживаємо такі епітети, як чарівний, фантастичний, чудовий, яскравий. Для справжніх балетних “гурманів” - балет мов казка. В цей вечір ми запрошуємо побачити справжні хореографічні перлини світового балетного мистецтва. Саме тому програма нашого концерту буде складатися з двох відділень.

У першому відділенні ми представимо найяскравіші та найвідоміши балетні номери з вистав, які, поки, не входять до репертуару нашого театру: «Коппелія», «Сільфіда», «Баядерка». А також програму концерту урізноманітнять авторські, сучасні хореографічні номери, адажіо та варіації. Вони усі різні за настроєм, за складністю виконання, але підкорюють з першого музичного такту та з першого Па.

Друге відділення концерту ми присвятимо сучасному балету на музику М. Равеля «Нескорені». Головний балетмейстер – Андрій Литвинов, народний артист Республіки Молдова. Диригент – Олександр Кулішов.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте