Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 июля 2024
07:54

Будинок «Слово». Нескінченний роман

Посмотреть афишу: Будинок «Слово». Нескінченний роман Драма

Україна, 2024, 🕓 120 min


Реж.: Тарас Томенко
✩✩✩: Дмитро Олійник, В'ячеслав Довженко, Станіслав Сукненко, Ніна Набока, Марина Кошкіна, Юрій Одинокий, Борис Георгієвський, Ігор Гнєзділов

1927 року у Харкові за наказом Сталіна збудовано особливий будинок. Тут оселилися кращі українські митці – поети, письменники, художники та режисери. Сама лише можливість жити тут вже була для тогочасних творців визнанням. Якось у будинку з’являється новенький – Володимир Акімов (В'ячеслав Довженко). Він працює коректором преси та понад усе мріє влитися в когорту провідних письменників. Аби оселитися тут йому дійсно знадобився талант – талант підслуховувати та переповідати все почуте агенту НКВС.

Історична драма «Будинок «Слово». Нескінченний роман» знята Тарасом Томенком за сценарієм, написаним ним спільно з Любов’ю Якимчук. У 2017 році він зняв документальний фільм «Будинок «Слово»», робота над яким надихнула на подальше дослідження епохи та персоналій. Проект художнього фільму став одним з переможців конкурсу від Держкіно та отримав державне фінансування, що покрило половину витрат на виробництво.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте