Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Ср, 22 травня 2024
05:38

Залізний кіготь

Подивитися афішу: Залізний кіготь Драма, Трилер

The Iron Claw
США, Велика Британія, 2023, 🕓 130 min


Реж.: Шон Дуркін
✩✩✩: Зак Ефрон, Джеремі Аллен Вайт, Харріс Дікінсон, Мора Тірні, Стенлі Саймонс, Лілі Джеймс
IMDB: 8.1

Турботливий батько та добропорядний сім’янин Джек (Холт Маккеллані) заробляв гроші реслінгом. Усі знали його як Фріца фон Еріха. П’ятеро його синів пішли стопами батька та теж стали бійцями. У 1980-х вони були на піку слави, коли низка нещасть обірвала їхній тріумф.

Спортивна драма «Залізний кіготь» заснована на реальних подіях – історії родини фон Еріх, батька та п’яти його синів. Усі вони займалися реслінгом – боями, у яких події відбувалися за запланованим сценарієм. Назва фільму походить від прийому у боротьбі, який популяризували фон Еріхи. Нині у ринзі активно виступають представники третього покоління цієї родини. Режисер та сценарист Шон Дуркін з юності захоплювався цим спортом та близько до серця сприйняв історію фон Еріхів. Над фільмом почав працювати у 2016 році. Зйомки усіх боїв відбувалися одним дублем зі справжніми глядачами. Кевін фон Еріх та його сини високо оцінили підготовку акторів та роботу Дуркіна.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті