Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 01 мая 2024
11:16

Школа магічних тварин: Таємниця шкільного подвір`я

Посмотреть афишу: Школа магічних тварин: Таємниця шкільного подвір`я Для всей семьи, Комедия, Приключения

School of Magical Animals: Part 2
Німеччина, 2022, 🕓 103 min


Реж.: Свен Унтервальдт мол.
✩✩✩: Емілія Майєр, Лорис Сичровски, Ліліліт Джулі Джона, Леонард Конрадс, Рік Каваніан

Школа Вінтерштайн вже 250 років навчає дітей поводженню з магічними тваринами. Звірятко у кожного учня своє, воно стає другом на все життя. Однак не кожній дитині щастить одразу отримати тваринку. Іді (Емілія Майєр) в цьому поталанило – вона має лисичку. До ювілею навчального закладу потрібно підготувати виставу. Це буде мюзикл про появу школи. Відповідальна за увесь спектакль Іда. Неабияк доведеться потрудитися, бо ж головну роль у виставі хоче виконати одна з найвередливіших дівчаток, а АннаЛена, голос якої найкращий, дуже соромиться.

Пригодницьке фентезі «Школа магічних тварин: Таємниця шкільного подвір’я» є продовженням однойменного фільму, що вийшов у 2021 році. Обидві частини ґрунтуються на серії романів для дітей письменниці Маргіт Ауер. Права на екранізацію книг було придбано ще у 2014 році. Наразі відомо про роботу над ще двома частинами. Зйомки фільму відбувалися у замку Граффентег у Нижній Австрії. Останні роки споруда є місцем проведення різноманітних виставок та мистецьких заходів.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте