Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 30 апреля 2024
13:08

Бажання

Посмотреть афишу: Бажання Анимация, Для всей семьи

Wish
США, 2023, 🕓 92 min


Реж.: Кріс Бак, Фон Верасунторн

У королівстві Росас можуть здійснюватися будь-які бажання. Для цього не потрібно довго тримати їх у собі, а належить віддати місцевому королю Магніфіко (Кріс Пайн). Харизматичний та впливовий король у всіх викликає довіру, однак 17-річна Аша (Аріана ДеБос) відчуває незрозумілу тривогу, яка виходить від нього. Якось вона пішла подалі від людей та звернулася зі своїми бажаннями до неба. Відповідь з’явилася швидше, ніж дівчина могла розраховувати. Маленька Зірка прилетіла до неї. Навіть улюбленій тваринці Аші, козлику Валентину (Алан Тьюдік) Зірка виконала його заповітне бажання.



Ольга  (25.11.23 20:21): Дуже чудовий фільм! Ходили з хлопчиком, 12 років - сподобався як дитині, так і дорослим! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте