Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 01 мая 2024
06:19

Шалені дівчата

Посмотреть афишу: Шалені дівчата Драма, Комедия

Sick Girl
США, 2023, 🕓 99 min


Реж.: Дженніфер Крам
✩✩✩: Ніна Добрев, Венді Мак-Лендон-Кові, Шеррі Кола, Рей Маккінон
IMDB: 7.3

Минуло якихось 15 років з тих часів, коли Рен (Ніна Добрев) разом з подругами не пропускала жодної вечірки. Нині вони подорослішали та кожна живе своїм життям. Щоденні клопоти безжально відсунули на другий план спільне дозвілля. Найболючіше сприймає зміни саме Рен. Після безуспішних спроб зібрати подруг разом вона вдається до брехні. Слова, які спершу видалися їй доречними, аби привернути до себе увагу, вилилися в чималий клопіт. Спонтанна вигадка породила цілу історію, у яку вплутується щодня більше й більше людей. Способу зупинити це дівчина поки що не знайшла, тож доводиться підтримувати створену нею легенду. Зрештою, це і справді зробило подруг близькими, як ніколи раніше. Переживши це разом, вони або ніколи більше не схочуть одна одну бачити, або їх стосунки стануть щирими та міцними.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте