Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 16 мая 2024
11:58

Вбивці квіткової повні

Посмотреть афишу: Вбивці квіткової повні Детектив, Триллер

Killers of the Flower Moon
США, 2023, 🕓 206 min


Реж.: Мартін Скорсезе
✩✩✩: Леонардо ДіКапріо, Роберт Де Ніро, Брендан Фрейзер, Лілі Гладстон, Джессі Племонс

Індіанці з племені оседжів у 1920-х роках знайшли на своїх землях фонтани з нафти. Родовища виявились надзвичайно прибутковими, тож індіанці купалися у грошах. У ці краї до свого дядька Вільяма (Роберт Де Ніро) у пошуках роботи приїхав Ернест (Леонардо ДіКапріо), ветеран Першої світової війни. Хитрий та завбачливий Вільям взяв Ернеста під опіку та часто давав поради й настанови. Зрештою небіж одружився на жінці з племені оседжів Моллі (Лілі Гладстоун). У розумінні Вільяма усіма статками індіанців мали б володіти білі люди. Він йшов до своєї мети наполегливо і безжально.



Дніпро  (15.11.23 12:31): Сподобалось кіно Ответить | С цитатой
Кіноман  (23.10.23 15:54): Гра Ді Капріо й Де Ніро дійсно вражає, АЛЕ на цей раз остаточно я востаннє сходив на фільм Скорсезе - цекіно настільки недієздатне як і одна з його героїнь по сюжету...при чому НЕзрозуміло чому саме деякі громадяни-індіанці були НЕдієздатними, припускаю, що то створено штучно через зображений у фільмі контраст заможних індіанців та жебракуватих американців. Загалом на перших кадрах кіно здалось колоритним й атмосферним з цікавими обрядами як весілля, так і щодо затишку вдома під час грози, але все, що відбувалося в подальшому - це суцільний ЖАХ. Не дивно що бюджет в 200 млн $ жодна студія виділяти не хотіла, лише Apple згодився й мабуть лише через прізвища акторів бюджет зможуть відбити, але заробити - навряд чи, та побажаю їм удачі ;) Ответить | С цитатой
алексей  (19.10.23 13:48): в фильме есть дикаприо это знак качества фильма лео гений Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте