Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 30 апреля 2024
23:08

Реаліті

Посмотреть афишу: Реаліті Драма, Триллер

Reality
США, 2023, 🕓 83 min


Реж.: Тіна Саттер
✩✩✩: Сідні Свіні, Джош Гамільтон, Марчант Девіс, Бенні Елледж, Джон Уей

3 червня 2017 року Реаліті Віннер (Сідні Свіні) поверталася додому з магазину. Біля будинку її зустріли агент Гаррік (Джош Гамільтон) та агент Тейлор (Марчант Девіс). Вони мали дозвіл на обшук її помешкання та речей. Розмова, яка спершу виглядала невимушено, перетворилася на допит. Зрештою, дівчину звинувачують у викраденні секретних документів та передачі їх журналістам.

Біографічна драма «Реаліті» створена за реальними подіями. Перекладачка з фарсі мала доступ до засекречених даних розвідки США та передала пресі звіт про втручання Росії у хід президентських виборів. Усі діалоги, що звучать у фільмі, є майже дослівним відтворенням розмови між Віннер та агентами, які приїхали її затримувати. На основі стенограми їхнього спілкування було створено п’єсу, що з успіхом йшла на Бродвеї. Акторка Сідні Свіні, готуючись до ролі, багато часу провела із Реаліті Віннер та навіть проводила такі самі тренування.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте