Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 30 апреля 2024
17:33

Батько

Посмотреть афишу: Батько Детектив, Драма

Україна, 2023, 🕓 110 min


Реж.: Олександр Кобзар
✩✩✩: Олександр Кобзар, Богдан Бенюк, Ксенія Баша, Сергій Сміян, Андрій Мостренко, Прохор Кобзар, Надія Ященко, Володимир Беляєв

Влад Артем’єв (Олександр Кобзар) виріс на березі Азовського моря, та дуже давно не відвідував рідний дім. Нарешті він приїжджає, аби поспілкуватися з батьком після майже 25-річного мовчання. По приїзді Влад дізнається про смерть батька. Чому ж найрідніші чоловіки мовчали так довго?

Кримінальна драма «Батько» є дебютною режисерською роботою Олександра Кобзаря. Окрім режисури, він став продюсером фільму та зіграв головну роль. Олександр Кобзар – заслужений артист України, понад 12 років був актором одного з київських театрів. Він зіграв щонайменше у 45 фільмах та серіалах («Поводир», «Скажене весілля»). Над своїм новим фільмом Кобзар працював починаючи з 2019 року. Каже, що натхнення черпав аналізуючи стосунки з власним батьком та осмислюючи значення зв’язків між поколіннями. Спершу планувалося, що головну роль зіграє Сергій Міхалок (гурт Brutto), однак у той період він повністю присвятив себе музиці. Знімальна група наполягла, щоб головну роль грав сам Кобзар.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте