Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 25 апреля 2024
08:52

Вечір вишуканих українських пісень

Посмотреть афишу: Вечір вишуканих українських пісень Фольклор

ІВАНКА ЧЕРВІНСЬКА ТА ГЕННАДІЙ БОНДАР З ПРОГРАМОЮ «ВЕЧІР ВИШУКАНИХ УКРАЇНСЬКИХ ПІСЕНЬ». Вперше у Дніпрі! «Вечір вишуканих українських пісень» від чарівної етно-співачки Іванки Червінської і віртуоза гітари Геннадія Бондаря! Вас чекає приємна творча атмосфера концертного залу філармонії в самому центрі міста.

Справжня нагода у близькому, «домашньому» колі зануритись в глибинні українські пісні у власних аранжуваннях. А ще заспіваємо разом з артистами найулюбленіші з них. Чудові враження гарантовано! Кількість місць обмежена.

ІВАНКА Червінська-співачка, яку на проекті «Голос Країни» охрестили «карпатською мавкою». Вона народилася і виросла серед Карпатських гір та лісів і увібрала в себе їх потужну енергетику. Тому коли слухаєш народну музику в її виконанні - у цьому є щось магічне,її голос зачаровує… Іванка лауреат багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів, учасниця різних музичних проектів та телеведуча на UA: Суспільне;

Геннадій Бондар - віртуозний київський гітарист, лідер та засновник гурту Gypsy Lyre. Чуттєві аранжування Геннадія здивують та не залишать байдужими слухачів.

До зустрічі на концерті!


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте