Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
14:47

MONATIK

MONATIK

Поп-музыка

MONATIK – зірка української поп-сцени, талановитий виконавець та трендсеттер. Пісні артиста співає вся країна, а неймовірні концертні шоу запалюють серця. Від початку повномасштабного вторгнення артист постійно проводить благодійні концерти та різноманітні акції, метою яких є збір коштів на допомогу українцям, які постраждали від дій окупантів, та для потреб фронту.

Благодійний тур ART Оборона – це концерти у великих та маленьких містах України, основна мета яких – допомогти дітям та родинам зі звільнених та прифронтових територій. Тур ART Оборона є спільною ініціативою артиста та Фонду «Твоя опора». MONATIK вирушає у масштабний тур, аби провадити справжню арт-терапію для всіх, кому сьогодні необхідне додаткове джерело енергії та наснаги. На концертах прозвучать нові композиції MONATIK, а також улюблені та «відремонтовані» стовідсоткові хіти попередніх років. Очікується багато приємних сюрпризів та спеціальних гостей зі світу музики. В рамках зустрічей будуть проводитися благодійні аукціони та інші важливі активності.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте