Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 07 мая 2024
10:38

Магічні двері

Посмотреть афишу: Магічні двері Фэнтези

The Portable Door
Австралія, 2023, 🕓 117 min


Реж.: Джеффрі Вокер
✩✩✩: Джессіка Де Ґау, Крістоф Вальц, Сем Ніл, Міранда Отто, Патрік Ґібсон, Крістофер Соммерс, Деймон Герріман, Софі Вайлд

Скромний стажер Пол Карпентер (Патрік Ґібсон) отримує роботу у секретній лондонській фірмі. Дуже швидко його кращою подругою стає Софі Петтінґель (Софі Вайлд). Цікава робота під керівництвом натхненного Хамфрі Уеллса (Крістоф Вальц) дуже подобається хлопчині. Він із захопленням поринає у незнаний до того світ магії та чарів. Проте чим більшого досвіду він набуває, тим ясніше усвідомлює, що усе натхнення Уеллса пов’язане із прагненням зсередини зруйнувати організацію. Застосовуючи до тонкої магічної сфери жорсткі сучасні принципи ведення бізнесу дуже легко все зруйнувати.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте