Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 08 мая 2024
02:32

Мій злочин

Посмотреть афишу: Мій злочин Детектив, Драма

Mon Crime
Франція, 2023, 🕓 102 min


Реж.: Франсуа Озон
✩✩✩: Ізабель Юппер, Дені Бун , Жан-Крістоф Буве, Надя Терешкевич, Ребекка Мардер, Мішель Фо, Андре Дюссольє, Фабріс Лукіні

Події розгортаються у Парижі у 1935 році. Мадлен (Надя Терешкевич) дивовижно цілеспрямована дівчина, але без копійки за душею. Понад усе вона мріє прославитися як акторка. Коли вбивають відомого у місті банкіра, з’ясовується що Мадлен остання, хто його бачив живим. Усі підозри падають на неї, лише диво та краща подруга-адвокат допомагають Мадлен уникнути покарання. Суд присяжних виправдовує дівчину, свято вірячи у те, що це був самозахист. Резонансна судова справа приносить Мадлен жадану популярність і стає добрим поштовхом для побудови кар’єри. Її зірка сяє дедалі яскравіше, поки не стають відомими деякі деталі вбивства.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте