Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
ср, 01 мая 2024
21:46

Ейр

Посмотреть афишу: Ейр Драма

Air
США, 2023, 🕓 112 min


Реж.: Бен Аффлек
✩✩✩: Метт Деймон, Бен Аффлек, Джейсон Бейтман, Марлон Ваянс, Кріс Мессіна

Виробник спортивного одягу та взуття прагне збільшити обсяги продажів. На цьому напрямку у компанії працює Сонні Ваккаро (Метт Деймон). Він пропонує залучити до просування нової моделі кросівок когось із баскетбольних гравців. Спершу ідея сприймалась усіма скептично. Та й зірок, здатних вивести престиж взуття на новий рівень, на той час не було. Сонні звертає увагу на молодого перспективного гравця Майкла Джордана. Він вирушає до батьків гравця аби вмовити їх та їхнього сина взяти участь у рекламній компанії. Віра у майбутні успіхи Майкла Джордана та у власні сили зробила диво. Весь світ дізнався про модель кросівок Ейр Джордан.



Тетяна  (16.04.23 11:08): Просто кращий фільм десятиріччя !!! І я б сказала що це більш не драма, а комедія. Історичний фільм шедевр 👌 Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте