Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
13:03

Матусі

Посмотреть афишу: Матусі Комедия, Мелодрама

Mothers
Чехія, 2022, 🕓 95 min


Реж.: Войтех Моравець
✩✩✩: Хана Вагнерова, Петра Гржебичкова, Габріела Марцинкова, Сандра Новакова, Якуб Прахарж, Іржі Лангмайєр, Штепан Беноні, Володимир Поливка

Чотири подруги по-різному проживають досвід материнства. Сара (Хана Вагнерова) покинула роботу, аби активно вести свій Instagram. Вона чітко вирішила, що під час пологів вестиме прямий ефір для своїх підписників. Хедвіга (Петра Гржебичкова) взагалі могла б ніколи не працювати – чоловік усім її забезпечує. Біда в тім, що вона бачить його вкрай рідко, бо на спілкування з родиною в трудоголіка часу немає. Зузана (Сандра Новакова) залишилася одна з двома дітьми і не відмовилась би від допомоги. Але колишній якщо і з’являється, то аби позичити в неї гроші. Елішка (Габріела Марчинкова) чекає на появу первістка та має ідеального хлопця, лише свекруха затьмарює щастя своїми безкінечними повчаннями.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте