Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
03:18

LORDS OF THE SOUND. LOVE STORY

Посмотреть афишу: LORDS OF THE SOUND. LOVE STORY Поп-музыка

ПІСЛЯ ТРІУМФАЛЬНИХ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ГАСТРОЛЕЙ ОРКЕСТР "LORDS OF THE SOUND" ПОВЕРТАЄТЬСЯ НА ГОЛОВНУ СЦЕНУ ДНІПРА – ОПЕРНИЙ ТЕАТР!

Та запрошує на велике святкове шоу, присвячене Міжнародному жіночому дню!

Кожна жінка мріє провести святкові дні особливо, чекає казковості, бажає вражень та емоцій. І «LORDS OF THE SOUND» влаштують для вас справжній симфонічно-романтичний вечір!

Один з найвідоміших оркестрів Європи пеститиме ваш слух мелодійними, чуттєвими саундтреками з найромантичніших фільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Ромео і Джульєтта, Гладіатор, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land та багато інших

А особливим подарунком стане спеціальна частина шоу – GOLDEN ROMANTIC HITS з головних хітів світової естради з репертуару: Andrea Bocelli, Ed Sheeran, Tom Jones, Michael Buble, Gloria Gaynor, Sting, Whitney Houston, Adele, Lana Del Rey, Roxette, Scorpions та інші

Бурхливими емоціями цього вечора вас наповнять солісти хору, та чудові вокалісти – Ярослав Радіоненко та Маргарита Мелешко. А також дивовижний шоу-балет та неймовірні сценічні спецефекти.

Свято весни, кохання, ніжності та щирих почуттів 7 березня разом із оркестром «LORDS OF THE SOUND» у програмі «Love Story» – особливий подарунок романтичним серцям!


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте