Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
15:31

Мрії мого дитинства

Посмотреть афишу: Мрії мого дитинства Живопись

До Міжнародного дня захисту дітей у у великій і малій виставкових залах Будинку мистецтв відбулось відкриття регіональної виставки дитячого малюнку «Мрії мого дитинства».

Дитячий малюнок усі 10 років існування нашого Будинку мистецтв привертав і продовжує привертати нашу увагу своєю щирістю, безпосередністю, позитивом та відкритістю. До експозиції відібрано 274 творчі роботи юних художників із 15 організацій, де діти опановують ази образотворчого мистецтва: вихованців студій образотворчого мистецтва, художніх класів позашкільних закладів, художніх шкіл та шкіл мистецтв Дніпра. Незважаючи на те, що представлені малюнки виконані дітьми різного віку та різного рівня художньої підготовки, їм притаманний оригінальний творчий підхід і фантазія. В експозиції представлені малюнки олівцями, аквареллю, гуашшю, пастеллю, сангіною, тушшю. Яскраві мажорні фарби в оригінальних сюжетних малюнках, портретах, пейзажах, натюрмортах, ілюстраціях до казок - ще одне свідчення талантів юних та майстерності дорослих, які з ними працюють.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте