Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Нд, 19 травня 2024
23:46

Матусині синки

Подивитися афішу: Матусині синки Драма, Комедія

I vitelloni
Италия, Франция, 1953, 🕓 107 min


Реж.: Федерико Феллини
✩✩✩: Франко Интерленги, Альберто Сорди, Франко Фабрици, Леопольдо Триесте, Риккардо Феллини, Леонора Руффо, Жан Брошар

Події розгортаються у невеличкому італійському містечку на березі Адріатичного моря. Фаусто (Франко Фабріці) є лідером у компанії з п’яти хлопців. Вони давно б мали подорослішати, проте за звичкою живуть з батьками та не поспішають ставати самостійними. Життя дає кожному з них таку нагоду, проте скористається нею, не озираючись назад, лише один.

Якщо хтось скаже, що сучасна молодь б’є байдики у порівнянні з попередніми поколіннями, порадь йому подивитися комедійну драму «Матусині синки». Це третя робота видатного італійця Федеріко Фелліні для великого екрану. Стрічка здобула Срібного лева Венеціанського кінофестивалю та була номінована на здобуття «Оскару» за кращий сценарій. Фільм ґрунтується на спогадах Фелліні про його життя у рідному місті Ріміні. Уродженець маленького приморського міста, Фелліні здобув світову славу, давши поштовх розвитку галузі. Він отримав 4 нагороди «Оскар» за кращий фільм іноземною мовою та почесного «Оскара» за внесок у кіномистецтво..


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті