Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
16:06

Виставка Валентини Чернети

Посмотреть афишу: Виставка Валентини Чернети Живопись

Людині притаманне прагнення до ідеалу та бажання оточувати себе тим, що дарує відчуття краси і довершеності. Наш Будинок мистецтв запрошує мешканців і шанувальників образотворчого мистецтва 23 лютого познайомитись з художницею, що вміє своє відчуття краси і духовної гармонії передати у творчості.

Саме у вівторок, 23 лютого, о 15.00 в Будинку мистецтв відбудеться відкриття персональної ювілейної виставки члена Національної спілки художників України ВАЛЕНТИНИ ЧЕРНЕТИ. Символічно, що 23 лютого- іменинний день Валентин і ювілярку приймають до свого кола члени творчої майстерні Будинку мистецтв «Мистецька нива Валентин».

Експозиція поєднала творчі роботи мисткині створені в різні роки, що красномовно демонструють своєрідність творчих пошуків і живописні якості художниці.

Протягом багатьох років пані Валентина працює в живописних техніках. Основні мотиви творчості художниці: букети квітів, дерева, галявини – все, в чому природа відкриває перед людиною можливість аби відчути прекрасне, відчути повноту життя. Розмаїття та буяння кольорів присутнє у представлених на виставці полотнах, виконаних в реалістичній манері: «Ранок», «Чорнобривці», «Осінній настрій», «Миттєвості», «Спроба відтворення». Художниця іноді відтворює мотиви в протилежних за колоритом порах року ( роботи «Старий парк»).

Значне місце в експозиції займають численні живописні роботи в абстрактній манері, гармонія у яких досягається узгодженістю та єдністю, виражаючись у ритмічності. Художниця представляє глядачеві чергування елементів цілого, що здійснюється із пев ною послідовністю. Ці роботи свідчать про творчий пошук художниці, яка прагне передати свій настрій у декоративних полотнах з перспективою на формування власного стилю.

Запрошуємо відвідати виставку, побачити яскраві реалістичні та абстрактні композиції, насититися гарним настроєм.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте