Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
09:22

Бурлеск опера «Мільйон доларів»

Посмотреть афишу: Бурлеск опера «Мільйон доларів» Живопись

Два чудових митці – Ігор Куделін і Тетяна Шаблій поєднались у незвичайній роботі: виставці театралізованого перформансу «Бурлеск опера «Мільйон доларів», ідея якої полягає в тому, щоб через маски-картини та образне рішення, підштовхнути глядача до роздумів над тим, хто така Людина та як це бути Людиною? У різних ситуаціях люди обирають певну маску. І бувають ситуації, де ми обираємо не ту маску та вчиняємо не по-людськи, набуваючи образу химери.

Ігор Куделін – креативний митець сучасності, член національної спілки художників України . В його арт-проєкті «Бурлеск опера Мільйон доларів» 300 картин. Вони розділені на сезони. Перший сезон знаходиться у колекції музею українського живопису. У Будинку мистецтв виставлено понад 100 робіт другого і третього сезонів.

Сам митець говорить про свої роботи: «У моїй Бурлеск опері, що в перекладі на сучасний лад «чорна комедія» люди борються за мільйон доларів. Гроші та політика, це як парадигма нашого світу й емоції цієї битви на їхніх обличчях відображаються з використанням різних стилів сучасного мистецтва (реалізм, сюрреалізм, експресіонізм, абстракція та кубізм).

Тетяна Шаблій - молода режисерка театральної студії «Вечірній театр», яка зібрала навколо себе творчих, цілеспрямованих, працездатних, зацікавлених театральним мистецтвом людей різного віку.

Ось що у Facebook про режисерку пише журналістка, письменниця і поетеса сучасності Ірен Роздобудько: «На вихідні змоталась в Дніпро до чудових людей і за важливої нагоди, кажучи простіше – на виставу Режисера Тетяни Шаблій і її молодої і талановитої трупи «Вечірній театр» за моєю маленькою повістю «Свист крізь дірку в зубах». Відпочила душею, набралась емоцій… І навіть і сльозу пустила, коли дівчата грали... мене. Ну, майже, мене)). Дякую, дорогі! Яскравого Вам життя! Відданих глядачів! Бережіть режисера (і її чудову маму!) - дуже важливо мати таке спілкування в житті! Чекаю на гастролі в Києві!».

Відкриття виставки - театралізованого перформансу 31 жовтня о 16.00. Виставка без театралізованого перформансу працює щодня з 10.00 до 20.00.

Театралізовані перформанси відбуватимуться:

1 листопада; 7-8 листопада; 14-15 листопада; 21-22 листопада.

Час: 16.00 - 16.30, 16.40 - 17.10, 17.20 - 17.50

Потрапити на виставку - театралізований перформанс можна, попередньо записавшись за телефоном: 099 059 77 79.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте