Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Сб, 11 травня 2024
05:56

Анна Улаєва «Фортепіанні шедеври»

Анна Улаєва «Фортепіанні шедеври»

Класична музика

КОНЦЕРТ - СВЯТО, КОНЦЕРТ - НАТХНЕННЯ, КОНЦЕРТ – НАСОЛОДА!

Анна Улаєва видатна українська піаністка, що викладає в Університеті Музики австрійського м. Ґрац.

У 2018 році Анна з тріумфом перемогла на престижному Мальтійському міжнародному фортепіанному конкурсі, де понад 720 піаністів з 74 країн змагалися за один з найбільших призів за всю історію музики.

Ще один трофей Анни – перемога в конкурсі "Golden Tone Award" у 2013 році, на якому вона отримала головний приз цього конкурсу - рояль фірми "Blüthner", а також «German Piano Open» у Берліні (1 місце, 2017р.), ім. Й. Брамса в Детмольді, Німеччина (1 місце 2017), «Isidor Bajic Piano Memorial» у Новому Саді, Сербія (2 місце, 2016 рік), ім. Й. Діхлера у Відні, Австрія (1 місце, 2011 рік), «Jeunese Talents» в Монтре ле Бан, Франція (1 місце, 2011 рік), а також «Martha Debelli Stipendienwettbewerb» у Ґраці, Австрія (1 премія в 2009, 2011, 2013 р.) і багато інших.

В якості солістки Анна Улаєва дебютувала в 11 років, а з 16 вона регулярно виступає з сольними концертами, а також як солістка з відомими оркестрами та в різноманітних складах камерних ансамблів в Австрії, Німеччині, Іспанії, Франції, Сербії, Польщі, Італії, Ліхтенштейні, Швейцарії, Японії, Вірменії та Казахстані.

Подаруйте собі букет з улюблених фортепіанних творів Ф. Ліста, П. Чайковського, Ф. Шопена, К. Дебюсі, М. Клєменті, М. Капустіна та Р. Шумана.

Незвичайно м'яка і прониклива манера гри цієї талановитої піаністки принесуть вам величезну насолоду і яскраві відчуття.

Квитки онлайн:
http://dnepr.internet-bilet.ua/event-scheme/36193/anna-ulaeva?utm_source=gorod.dp.ua
http://dnipro.karabas.com/anna-ulaeva-fortepiannye-shedevry?utm_source=gorod.dp.ua


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті