Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 02 мая 2024
03:39

Віднесені привидами

Посмотреть афишу: Віднесені привидами

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх охочих на перегляд та обговорення анімаційного фільму режисера Хаяо Міядзакі «Віднесені привидами», в рамках Кіноклубу «Шедеври світового кіно».

Сюжет:

Батько Акіо, мати Юко та їхня десятирічна дочка Чіхіро переїжджають до нового будинку, розташованого десь у глушині Японії. Переплутавши дорогу до нового будинку і проїхавши через дивний ліс, вони потрапляють у глухий кут: зупиняються перед високою стіною, в якій темніє вхід. Увійшовши туди і пройшовши довгий темний тунель та перейшовши широкий зелений луг, герої потрапляють у маленьке порожнє містечко, схоже на занедбаний парк розваг, що майже повністю складається з порожніх ресторанів. Ніде немає ані душі, але за приємним запахом батько знаходить відчинений ресторанчик, в якому бачить столи, повні делікатесів і різних страв. Вирішивши розплатитися потім, коли з'явиться господар, батько з матір'ю залишаються перекусити, а Чіхіро відправляється бродити містом. Прийшовши до великого будинку з написом «Купальні Абура-я», вона зустрічає хлопчика Хаку, який вимагає, щоб вона негайно тікала звідси. Настає вечір, місто наповнюють дивні тіні, що з'являються звідусіль. Чіхіро кидається до ресторану, де залишила батьків, і бачить, що вони перетворилися на свиней. Перелякана Чіхіро біжить туди, звідки вони прийшли, але на місці зеленого лугу — широка річка.

Хаку знаходить Чіхіро і допомагає їй: проводить у будівлю купалень і пояснює, що відбувається. Виявляється, Чіхіро з батьками опинилися в місті духів, куди приїжджають боги, духи і надприродні істоти з усього світу. Господиня містечка — чаклунка Юбаба, під її управлінням перебувають купальні для богів і духів. Усіх, крім гостей і своїх працівників, Юбаба перетворює на тварин. Щоб отримати надію на порятунок батьків і повернення додому, Чіхіро повинна працювати в Юбаби. За допомогою нових знайомих — діда Камадзі та банщиці Лін — Чіхіро вдається дістатися до кабінету Юбаби і отримати там дозвіл на роботу, а разом з нею — нове ім'я. Тепер Чіхіро зватимуть Сен, і вона буде працювати, не покладаючи рук, щоб допомогти своїм батькам повернути людський вигляд та знайти шлях назад.

Ведуча: Олена Степанюк

Фільм демонструється японською мовою з українськими субтитрами

Адреса: вул. Воскресенська, 23, етнокультурний центр, 6 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте