Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
13:11

Олег Щиголев. Сад кольору

Олег Щиголев. Сад кольору

Живопись

Комунальне підприємство «Школа сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура» Дніпровської міської ради спільно із Музеєм українського живопису запрошують на відкриття виставки живопису дніпровського художника, члена Національної спілки художників України Олега Щиголева.

Відкриття - 1 листопада о 17:00


Олег Щиголев народився у 1950 році на Волині. У 1969 році закінчив Дніпропетровське державне художнє училище (нині Дніпропетровський державний театрально-художній коледж).

Член Національної спілки художників України з 1985 року. Експонент всеукраїнських та міжнародних виставок з 1976 року.

Роботи митця зберігаються у фондах художніх музеїв України, зокрема Києва та Дніпра, а також у приватних зібраннях в Україні, Великобританії, Італії, Іспанії, Голландії, США, Данії, Ізраїлі.

На виставці «Сад кольору» представлено 85 робіт художника, які захоплюють глядача яскравістю кольорів та незвичайністю тематики.

Виставка «Сад кольорів» - спільний проект Школи сучасного образотворчого мистецтва та дизайну ім. Вадима Сідура та Музею українського живопису.

В рамках виставки, що буде тривати місяць (з 1 листопада до 1 грудня 2019 року) художник Олег Щиголев проведе майстер-класи для творчої молоді мистецьких шкіл та спеціалізованих вищих навчальних закладів міста Дніпра.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте