Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
16:17

Мелодії любові

Посмотреть афишу: Мелодії любові Эстрада

Програма «Мелодії Любові» присвячена творчості справжніх легенд радянської естради – Мусліма Магомаєва, Валерія Ободзінского, Едуарда Хиля.

У цей осінній вечір в прекрасному симфонічному звучанні будуть виконані усіма улюблені пісні – «Ці очі навпроти», «Королева Краси», «Мелодія», «Як проводжають пароплави», «Білі Крила» і багато, багато інших.

Солісти прем’єрної програми:

Роман Руссу – блискучий молодий виконавець, який володіє неймовірно красивим і сильним голосом, який підкорив журі шоу «Голос», який запам’ятався глядачам своїм віртуозним виконанням пісні «Чортове колесо» Мусліма Магомаєва.

Віталій Червоний – соліст-тенор, учасник знаменитої групи «Сябри». Його впізнаваний голос звучав на семи дисках-гігантах, записаних ВІА «Сябри», на багатьох концертних майданчиках СРСР і за кордоном, по телебаченню і радіо.

Олег Верді – яскравий молодий виконавець, що полонив журі шоу Х-фактор, своєю щирістю і глибиною виконання, що продовжує радувати, дивувати і завойовувати любов глядачів авторськими піснями.

Для Вас прозвучать найпопулярніші пісні 60х-80х, музика під яку знайомилися і закохувалися кілька поколінь. Зворушлива ніжність і відчайдушної веселості, безмежна віра і поетична смуток – в цих піснях є все!

Старшому поколінню їх пісні близькі і зрозумілі, це пісні їх молодості, їх перше кохання. Для молодого покоління це можливість краще пізнати і зрозуміти своїх близьких.

Запрошуємо Вас поринути в атмосферу романтики і ностальгії, згадати або ж тільки дізнатися золоті шлягери, які чіпають серця кількох поколінь.

У супроводі Академічного симфонічного оркестру харківської обласної філармонії під керуванням головного диригента, заслуженого діяча мистецтв України, лауреата міжнародного конкурсу диригентів, Юрія Янко.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте