Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 26 апреля 2024
06:40

Artist talk: Люся Іванова та Єгор Анцигін

Посмотреть афишу: Artist talk: Люся Іванова та Єгор Анцигін

9 жовтня в межах Програми резиденцій галереї Артсвіт відбудеться artist talk з кураторами напрямку резиденцій з візуального мистецтва Люсею Івановою та Єгором Анцигіним. 
Початок о 19:00. Вхід вільний.

Художник Єгор Анцигін та художниця Люся Іванова народилися у 1989 році в місті Дніпропетровськ. Закінчили ДОТХК та НАОМА, Курс сучасного мистецтва Лади Наконечної та Катерини Бадянової. Наразі живуть у Києві та працюють над власними та спільними роботами.

Художники працюють з такими медіа як живопис, фото, інсталяція, скульптура, а також з партисипативними практиками, з архівними матеріалами і ленд-арт проектами.

В 2015-2018 Єгор Анцигін був учасником художнього колективу Конкретних Дат (ККД), в складі якого реалізовував проекти в Києві, Харкові, Вроцлаві, Бресті. Окрім художньої займається освітньою та кураторською діяльністю. Люся Іванова займається переважно живописом.

Програма резиденцій галереї Артсвіт реалізується за підтримки Українського культурного фонду


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте