Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
21:00

Феєрія Дніпра - 2019. Кураж

Посмотреть афишу: Феєрія Дніпра - 2019. Кураж Драма, Фестиваль

Пластична драма на 1 дію

Режисер-постановник Олексій Скляренко
Хореографія Олексій Скляренко
Сценографія та костюми Тарас Ткаченко
Композитор Андрій Шусть

Тривалість вистави - 1 година 40 хвили

16+ Надзвичайна вистава "Кураж", поставлена майстром втілення думки у пластиці та сценічному русі Олексієм Скляренком, є своєрідною сенсацією на сцені Театру на Липках. Основою постановки стали п'єса "Матінка Кураж та її діти" і ремарки творів Бертольда Брехта - видатного німецького поета і драматурга. П'єса була написана в 1938—1939 роках і була задумана як антивоєнний твір. У виставі режисер продовжує думку автора щодо нищівної функції війн, які стирають з лиця Землі не лише матеріальний світ людей, а й емоційні, тонкі аспекти нашого існування. Непростий матеріал запропоновано глядачеві у дуже красивій та естетичній формі - актори презентують своїх героїв за допомогою хореографії та неймовірних пластичних рішень. Режисер дуже тонко відчуває людську психофізику, тому вистава зачіпає інтимні куточки глядацької душі дуже доречними візуальними способами.

У виставі використано твори австрійського композитора Густава Малера та сучасні композиції Мар‘яни Садовської, гурту Ot Vinta, Бориса Гребенщикова.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте