Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
20:36

DniPRO GogolFest

DniPRO GogolFest

Фестиваль

Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва DniPRO GogolFest вперше відбудеться у Дніпрі упродовж 27-29 вересня 2019 року. Цьогоріч Дніпро стане ще одним містом, яке долучилось до проекту GogolFest Inoculation – нового проекту від команди фестивалю GOGOLFEST, метою якого є згуртувати міста в Україні за допомогою мистецтва та здійснити мрію про «нову Україну».

Київська та дніпровська команди фестивалю мають на меті розкрити потенціал створення великих мистецьких проектів у Дніпрі та допомогти місту знайти свою сучасну айдентику з-поміж потужних промислових та, водночас, зручних для життя міст в Україні. Так з'явилась і назва нового фестивалю: Dni – буквальна транслітерація українського слова «дні», PRO – продакшн (створення, прогрес, процес, проекція).

Концепція фестивалю у Дніпрі складається з низки понять (догм) :

PROto – минуле, що дало початок;

PROduction – дії, що дають результат;

PROfessionalism – впевнені рішення, які змінюють все довкола;

PROtection – захист, що дає майбутнє;

PROmise – майбутнє, якого прагнеш.

DniPRO GogolFest говорить про місто та його ідеї. Особливістю фестивалю у місті є: тісне сплетіння українського та іноземного сучасного мистецтва у формах резиденцій, перформансів та гепенінгів; унікальне використання просторів у site - specific проектах.

Традиційно фестиваль включатиме театральну, музичну, візуальну, освітню та дитячу програми. Цьогоріч у Дніпрі виступлять театральні формації з Німеччини та Франції, організатори також обіцяють насичену та цікаву перформативну та освітню програми.

DniPRO GogolFest відбудеться у центральній частині міста, зокрема, на території кінокомпанії Contrabas та телеканалу UA : Дніпро. Організатори обрали нестандартні локації, що стануть сценографією для сучасних мистецьких проектів.

Ключові події:

27 вересня – відкриття фестивалю – грандіозне шоу PRO dniPRO на площі Героїв Майдану від режисера Влада Троїцького, приурочене відкриттю нового фестивалю у Дніпрі. У шоу візьмуть участь рейв-бенд ЦеШо та музично-театральна формація NovaOpera.

28 вересняспец-подія у недобудованій станції метро Центральна та показ опери-реквієм IYOV, яка увійшла до ТОП-10 опер світу у 2018 році.

29 вересня – вистава від ЦСМ «ДАХ» «Сон Аліси», виступи експериментального етно-електронного дуету OY Sound System та легендарного фрік-кабаре DakhDaughters.

Повна програма

Генеральний партнер DniPRO GogolFest: програма «Культурна столиця».

GOGOLFEST – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль . За час існування, з 2007 до 2019 р., GOGOLFEST відвідали 575 тис. глядачів, на 13 локаціях у 3 містах відбулося 4 тис. подій, в яких взяли участь 20 500 українських та 1200 закордонних митців з понад 40 країн світу.

Цьогоріч GOGOLFEST увійшов у 20 найкращих фестивалів Європи за рейтингом EFFE (Europe for Festivals , Festivals for Europe) та отримав офіційний лейбл.

Детальніша інформація на офіційному сайті фестивалю та сторінці у Facebook (оновлюється) www.facebook.com/dniprogogol.org

Квитки https://concert.ua/uk/event/dnipro-gogolfest


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте