Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
00:33

Мрії мого дитинства

Посмотреть афишу: Мрії мого дитинства Живопись

У Дніпровському Будинку мистецтв (вул. Філософська, 23) експонується міська виставка дитячого малюнку «Мрії мого дитинства».

На виставці представлено понад 200 робіт від 167 юних авторів. Це вихованці 12 дитячих творчих об’єднань: гуртків та студій образотворчого мистецтва, художніх класів позашкільних закладів та шкіл мистецтв Дніпра. Юні художники представили роботи у різноманітній техніці: гуаш, акварель, рисунок, петриківський розпис тощо. Експозиція – радісна й оптимістична свідчить про великий арсенал дитячих мрій: підкорювати космос і океанські глибини, відпочивати на морі та в селі у бабусі, навчитися ходити під парусом та грати в футбол, турбуватися про братів наших менших та улюблену квітку. Виставка цікава як для дітей, так і для дорослих, бо демонструє потенціал талановитих дітей.

Запрошуємо всіх бажаючих.

Виставка буде експонуватися до 20 липня. Вхід вільний.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте