Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
20:19

Презентація книги Олени Гураль «З любов’ю, Серж Лифар! Київ назавжди»

Посмотреть афишу: Презентація книги Олени Гураль «З любов’ю, Серж Лифар! Київ назавжди» Литература, Презентация

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх бажаючих на презентацію нової книги Олени Гураль «З любов’ю, Серж Лифар! Київ назавжди».

Йому аплодував увесь світ, сильні світу мріяли про зустріч з ним. А він хотів тільки одного – хоча би на один день потрапити до Києва, пройтися по вулицям рідного міста та обійняти батьків. На довгі роки ім’я цієї людини було заборонено в Радянському Союзі.

Це Сергій Михайлович Лифар. Народився він в Києві у 1905 році. Був свідком бурхливих років початку двадцятого століття. Співав у хорі Софіївського собору, вчився грати на фортепіано, дома був тихим спокійним хлопчиком, а в гімназії – винахідливим «хуліганом».

Його життя має багато таємниць, особливо Київський період. Дитинство закінчилося з початком Першої Світової війни, яка продовжилася революцією: спочатку лютневою, а потім жовтневою. Що довелося пережити Сергію, з якими пригодами зіштовхнутися?

У першій частині трилогії «З любов’ю, Серж Лифар!» автор розкриває таємницю його першого кохання. Ім’я цієї жінки довгий час залишалося для нас «Графіня П.»

Втеча з Києва у 1922 році була небезпечною пригодою, яка могла закінчитися дуже погано. Другою Батьківщиною стала для нього Франція, де Лифар прожив своє життя. Він залишався людиною без громадянства та мріяв, щоби Україна стала незалежною!

Ви зможете прослідкувати, як маленький хлопчик перетворюється на дорослого чоловіка. У 16 років він захопився балетом і присвятив йому все своє життя. За заповітом на його надгробку вигравійовано всього чотири слова – "Serg Lifar de Kiev" – "Серж Лифар із Києва".

Книга буде цікава для широкого кола читачів.

Адреса: вул. Воскресенська, 23, етнокультурний центр, 6-й поверх
Телефон: (056) 740 37 12


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте