Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
09:10

Перегляд та обговорення фільму «Анонімус»

Посмотреть афишу: Перегляд та обговорення фільму «Анонімус» Драма

Книгарня «Є» та ГО «ФРІ» запрошують на перегляд та обговорення фільму «Анонімус» (реж. Роланд Еммеріх, історична драма, 131 хв.) мовою оригіналу (англійська) та літературознавчий коментар Олексія Левченка з нагоди Дня народження Вільяма Шекспіра, що відбудеться 26 квітня. Початок – о 18:30.

Олексій Левченко — кандидат філологічних наук, доцент, викладач ДНУ ім. Олеся Гончара — надасть короткий літературознавчий коментар щодо постаті Вільяма Шекспіра, суперечок щодо його авторства та фактів зображених у фільмі.

«Анонімус» (реж. Роланд Еммеріх, історична драма, Німеччина, Велика Британія, 131 хв.)

Історія замовчує, хто насправді переховувався під маскою великого Шекспіра, який залишив після себе загадкову біографію і цілу спадщину літературних шедеврів. Чи був це один геніальний поет, або під його творами могли б підписатися відразу кілька авторів - фільм намагається розкрити цю цікаву історичну загадку, яка хвилює шанувальників Шекспіра протягом багатьох століть.

Гучна історична драма рясніє картинами стародавнього Лондона, відтвореного на екрані талановитою командою декораторів і художників-постановників. Творці драми врахували до дрібниць атмосферу Шекспірівської епохи, переконливо відображену в деталях костюмів, поведінці людей і образах реальних осіб в історії Британії.

Подія у Facebook:  https://www.facebook.com/events/283853055880074/


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте