Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 18 апреля 2024
16:04

Дім, який побудував Джек

Дім, який побудував Джек

Триллер

Данія, Франція, Німеччина, Швеція, 2018, 🕓 155 min


Реж.: Ларс фон Трієр
✩✩✩: Метт Діллон, Бруно Ганц, Ума Турман, Райлі Кіо


Трилер «Дім, який побудував Джек» – довгоочікувана нова робота Ларса фон Трієра. Фільм про «творчий шлях» серійного вбивці вперше був показаний у позаконкурсній програмі Каннського кінофестивалю.

Події фільму відбуваються в Америці 70-х. Глядачам будуть показані п'ять убивств із блискучої 12-річної «кар'єри» Джека: напрочуд винахідливих і часом до сміху абсурдних, до кожного з них він ставиться як до справжнього витвору мистецтва.

«Дім, який побудував Джек» визнаний одним із 10 найкращих фільмів 2018 року за версією культового французького журналу Cahiers du cinéma. Головну роль у фільмі виконав Метт Діллон, номінант на премію «Оскар» за роль другого плану у драмі «Зіткнення». У ролі пана Верджа, співрозмовника та супутника Джека – Бруно Ганц, відомий за роллю Гітлера у драмі «Бункер». У ролі жертв у фільмі з'являться Ума Турман та Райлі Кіо.

Ларс фон Трієр – один із найважливіших режисерів сучасності, володар «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю, лауреат понад 100 нагород міжнародних кінофестивалів. Показ у Каннах ознаменував зняття з режисера статусу персони нон- грата, який він заробив після невдалого жарту про симпатії до Адольфа Гітлера.



Даниил  (08.12.18 13:22): Очень хорошее кино, рекомендую идти всей семьей. Ларс фон Триер сумел снять картину которая сближает людей. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте