Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
21:35

Сузір'я Метелика

Посмотреть афишу: Сузір'я Метелика Поэзия

Творча вітальня «Відлуння» запрошує на концерт співаної поезії «Сузір'я Метелика». Це творча зустріч з поетесою з Києва Лілією Батюк-Нечипоренко та виконавицею пісень і автором музики із Дніпра Вікторією Славінськой.

На перетині музики і поезії виникає щось дивовижне - почуття, емоція, настрій, до якого можна доторкнутися серцем і відчути, як поезія, що сплітається з музикою, породжує нову реальність, в котрій хочеться бути, як мить перетворюється у вічність, як метелик летить до зірок і стає сузір’ям. Бо немає нічого неможливого в цю мить і в цій реальності.

Лілія Батюк-Нечипоренко – поет, авторка трьох поетичних збірок, лауреат поетичних та пісенних фестивалів. Її творчість напрочуд органічно поєднує поезію і психологію. Лілію люблять і чекають у багатьох містах, тому що вона вміє заримувати слова так, що вони вливаються в саме серце. На її вірші написана вже не одна пісня. Все, що пише Лілія - це не просто вірші, це життя, розкладене по поличках поезії. Предмет її роздумів і досліджень – людина, яка живе у Божому світі в оточенні інших людей.

Вікторія Славінська – виконавець пісень, автор музики, лауреат фестивалів авторської пісні. Вона вміє почути пісню іншого автора так, що  пісня одразу стає рідною і своєю. До цього часу, вона чудово справлялася з виконанням пісень різних цікавих авторів, а тепер і сама пише музику на вірші улюблених поетів. І ця творча сторона розвивається стрімко. Справжнє диво, яке зможе розділити кожен глядач. Пісні Вікторії - це скарб із глибини душі.

Незважаючи на те, що учасниці проекту – жінки, їх вірші та пісні однаково цікаві і чоловікам, і жінкам. Чоловіки тут отримують квиток на мандрівку в загадковий світ інтимних жіночих почуттів і шанс побачити себе жіночими очима. А жінки – знайти слова для формулювання своїх підсвідомих бажань і мотивацій.

Жіноча енергетика виконавиць, відкритість, чарівність і розум справляють незабутнє враження і надовго залишать в душах тепло і світло.

Адреса: вул. Воскресенська, 23, лекційна зала, 3-й поверх

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте