Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
19:00

Третій конкурс дитячих короткометражок

Посмотреть афишу: Третій конкурс дитячих короткометражок Конкурс, Кастинг, Короткий метр

Чілдрен Кінофест – 2019 оголошує Третій конкурс дитячих фільмів

Фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» оголошує Третій конкурс короткометражок. До участі приймаються стрічки, створені молодими людьми у віці від 7 до 14 років. Десять фільмів-фіналістів будуть показані в містах учасниках-фестивалю 8 червня, а переможці отримають нагороди.

До участі у конкурсі приймаються фільми тривалістю від 1 до 8 хвилин, без жанрових і тематичних обмежень. Для подачі роботи на конкурс потрібно завантажити готове відео на один із безкоштовних онлайн-сервісів і заповнити заявку на сайті
Всі умови та правила участі у конкурсі – за посиланням.

Прийом заявок відкрито з 22 жовтня 2018 року до 21 квітня 2019 року включно. Кожен учасник може подати на конкурс до 5 робіт. Десятка фіналістів, обрана селективною комісією, буде оголошена 20 травня 2019. 
Десять фільмів-фіналістів покажуть в містах-учасниках фестивалю у рамках VІ «Чілдрен Кінофесту».

9 червня під час Церемонії закриття фестивалю буде названо переможців конкурсу: Найкращий український дитячий фільм, який отримає почесний диплом та нагороду у розмірі 20 000 грн., Приз глядацьких симпатій, що отримає 10 000 грн та Найкращі дитячі фільми у категоріях 7-10 та 11-14 років, які будуть нагороджені дипломами та отримають по 5 000 грн. 
У 2017-2018 роках у рамках «Чілдрен Кінофесту» вдруге відбувся конкурс фільмів, знятих дітьми. До участі у конкурсі було подано понад 150 заявок з усієї України, а переможцем стала 12-річна Надія Бабаніна з Дніпра з фільмом «Качка на ім'я Бабіліна».

У 2018 році Фестиваль кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест» відбувся у 22 містах і зібрав понад 42 тисячі глядачів. У 2019 році фестиваль триватиме в Україні з 31 травня по 9 червня.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте