Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
17:41

СПЯЩАЯ КРАСАВИЦА

Посмотреть афишу: СПЯЩАЯ КРАСАВИЦА Балет

ПРЕМЬЕРА - РАДУ ПОКЛИТАРУ - КИЕВ МОДЕРН-БАЛЕТ «СПЯЩАЯ КРАСАВИЦА»

Раду Поклітару радує своїх шанувальників новою прем’єрою – сучасною  версією балету «Спляча красуня». Неймовірна харизма, пластика, емоціональність і відточена хореографія неминуче завоюють серце кожного з глядачів!

Ця постанова є спільним міжнародним проектом, до якого долучились Україна і Швейцарія.

«Спляча красуня» у репертуарі «Київ Модерн-балету» довершує балетну тріаду Петра Чайковського «Лебедине озеро» та «Лускунчик».
До постановки балету, написання нової хореографічної «партитури» балетмейстера-постановника Раду Поклітару надихнули не лише велична музика Петра Чайковського, а й неймовірна історія першоджерела казки неаполітанця Джамбаттіста Базіле.

В основі постановки органічне поєднання світів – реальності, казки та чарівної фантасмагорії, де ключовим елементом є історія про справжнє кохання, покликане нагадати не лише про часові й просторові ілюзії людського буття, а й про вічність моральних засад. У новій історії молодий король знайде свою кохану не через 100 років, а через 800, а королівський палац ряснітиме дивовижними невідомими казковими героями.

«Неможливо встояти перед сліпучою пишнотою цієї фантастичної музики – геній композитора дарує натхнення хореографам і захоплення глядачам ось вже 128 років. Не втримався і я… Моя «Спляча красуня» натхнена літературним першоджерелом давньої казки. Мало хто знає, що ще задовго до Шарля Перро та братів Грімм, неаполітанський казкар Джамбаттіста Базіле у своїй книзі «Казка казок» першим розповів історію про принцесу, що заснула навіки. І нехай двір ясновельможного монарха у нашій «Сплячій красуні» - це не улесливі царедворці, а неймовірні фантастичні створіння, а молодий король знаходить свою сплячу принцесу не через 100, а через 800 рокі!, – неважливо . Головне те, що дана вистава, як і її класичне першоджерело, виспівує гімн справжньому, всеперемагаючому коханню!» – Раду  Поклітару.

Злі чари розвіяно та чи торжествують мир і добро?!

Виставу створено за підтримки Посольства Швейцарії в Україні






   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте