Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
23:42

Один день із 1000 ночей

Посмотреть афишу: Один день із 1000 ночей Комедия

Музична комедія на 2 дії

Анатолій Крим
Музика Володимира Назарова
Вірші Петра Маги

«Стара нова історія»
за мотивами творів Л.Соловйова про Ходжу Насреддіна

Режисер - Володимир Назаров

Диригент – Юрій Бєднік

Художник – Борис Голодницький

Художник по костюмах – Ольга Іванова

Балетмейстер – Олексій Коваленко

Бухарський емірат 18-19 століття. Держава, що існувала на території сучасного Узбекистану, Таджикистану та частини Туркменії. Головою держави є емір, який має необмежену владу над своїми підданими. Візир – права рука еміра, його помічник, який збирає податки з населення, в тому числі й податок «на просто так», керує судом, навіть, вміє читати думки свого повелителя, поки той спить, і врешті решт, разом із начальником варти Асланбеком розшукує головного ворога – каламутника спокою Ходжу Насреддіна, головну дійову особу вистави.

Ходжа Насреддін – персонажфольклору низки народів Середземномор'я, Близького Сходу, жартівник і дотепник , герой тисячанекдотів переважнона злобу дня — про бідних і багатих, про чиновників і духовенство тавикривальних, що висміюють людські вади — про жадібних і щедрих, неправдивих і чесних, дурних і мудрих. Часто в образі Насреддіна переплітаються риси хитруна і дурника, мудреця і жартівника. Перші анекдоти про Ходжу Насреддіна було записано уОсманській імперіїв XVI столітті.

У нашій гумористичній музичній виставі в полон до еміра (не без допомоги бридкого лихваря Джафара) потрапляє Гюльджан, вродлива дочка гончара Ніяза, в яку ще з дитинства закоханий Ходжа. Звичайно, винахідливий Насреддін разом із спільником, звіздарем Гусейном Гуслія вирушають на допомогу дівчині. Вдаючись до хитрощів та перевдягання їм вдається потрапити до палацу повелителя Бухари.

Тривалість вистави – 2 год. 30 хв.

Дата прем’єри – 24.06. 2018

Для глядачів 16+




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте