Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
22:32

Поводир

Посмотреть афишу: Поводир

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує на перегляд та обговорення фільму «Поводир».

«Поводир» - український історичний драматичний фільм режисера і сценариста Олеся Саніна.

В фільмі нема хепі-енду. Тому не сподівайтесь приємно провести свій вільний час. Це – справжнє кіно про Україну та її трагічну долю. Це - розповідь про українських кобзарів, які несли мудрість і створювали зв’язок поколінь українського народу та про їх знищення радянською владою.

Сюжет фільму розгортається на тлі подій голодомору 30-х років і репресій більшовизму в Україні. Фільм супроводжує чудова музика, лунають народні думи та пісні, не залишає байдужою гра відомого українського актора Станіслава Боклана та співачки Джамали.

Ведучий: Ярослав Трінчук - літератор, філософ, публіцист. Автор книг: трилогія "Кожному своє", психологічні романи "Рапсодія у ре мінорі", "Ігри без правил", "З поверненням, Платоне", "Анахорет", драми "Невільники чужої правди", триптих "Славетні" про Берестечко, Івана Богуна, Івана Виговського, "Мертві не зраджують", трагедія українського війська 1919 року та інші, Історичний нарис "Україна: війни, битви, персони", філософський нарис "Хто ми?".

Адреса: вул. Воскресенська, 23, соціокультурний центр, 4 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте