Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вс, 12 мая 2024
22:55

Гніздо горлиці

Посмотреть афишу: Гніздо горлиці Драма

Украина, Италия, 2016, 🕓 110 min


Реж.: Тарас Ткаченко
✩✩✩: Римма Зюбина, Виталий Линецкий, Мауро Чиприани, Наталия Васько

Фільм-сенсація Одеського кінофестивалю 2016 року – «Гніздо горлиці».

«Гніздо горлиці»соціальна драма, заснована на реальних подіях, котра оповідає про життя українських заробітчан в Італії.

Доведено, що у кожній сотні гривень, що ходять у нашій країні, двадцять гривень - заробітчанські... Відомо, що за це ми платимо зруйнованими сім’ями, полишеними напризволяще дітьми, поруйнованим життям мільйонів людей.

Українська заробітчанка Дарина повертається додому вперше за два роки напівлегального життя в Італії.  Вона вагітна від її італійського “сеньойра”. Що робити з майбутньою дитиною, як сказати про це своєму законному чоловікові? Що її чекає вдома? Занедбане господарство, а найголовніше – необхідність боротися за порятунок своєї родини. Та чи прийме її чоловік із чужою дитиною і як складеться їхнє подальше спільне життя?
Фільм не пропонує відповіді. Фільм пропонує роздум. Фільм пропонує драму. Фільм пропонує правду про долю української жінки, що їде на заробітки до Італії.



Катя  (15.11.16 14:32): Мне фильм понравился. Хорошая душевная драма Ответить | С цитатой
Олександр  (10.11.16 17:04): А чому б жіночці не сказати своєму чоловікові, що то його дитина? Про сеньйора зізнаватися - то зайве, якщо так вже сталося. Маємо самі плюси: і розладу у сім'ї уникнено, і чоловік не засмучений, і дитина пристроєна. Ответить | С цитатой
111  (10.11.16 15:36): Почему такое плохое время сеансов? вот хотелось бы сходить, но как??? только после работы, а посл ерабоыт сеансов нет... Очень жалко!!! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Ірина  (08.11.16 22:37): Фільм викликав глибокі хвилювання та емоції. Є над чим замислитися. Неприхована правда про наших співвітчизників вражає. Сильна драма про сильну жінку та життєві цінності.
Дуже дякую Римі Зюбиній, Тарасу Ткаченко та іншим, хто створив цю стрічку. Творчого вам натхнення!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте