Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 16 мая 2024
01:05

Велетень степів

Посмотреть афишу: Велетень степів Документальный фильм

Фільм про нашого видатного земляка, відомого письменника, громадського діяча Олеся Гончара.

Його ім’ям називають вудиці міст України, його ім’я носить Дніпровський університет, його роман “Собор”, написаний в 60-ті роки, сьогодні, як ніколи, актуальний…

Коли народилася думка, що телетеатр має можливість зробити фільм про Олеся Терентійовича, все почало складатися само собою. Дружина Валентина Данилівна подарувала нам перший примірник книги, у якій зібрані були щоденики Олеся Терентійовича, заслужений діяч мистецтв України Володимир Мазур, на замовлення Ольги Волошиної, написав сценарій у якому весь текст був із цієї книги…

А творчий колектив телетеатру, разом з акторами (деяких вже немає серед живих), втілили задумане в життя. Ця робота отримала “Гран-Прі” на міжнародному кінофестивалі в Куяльнику у 2008 році та з успіхом пройшла в ефірах місцевих та Київських телеканалів.
Телетеатр, 2008.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте