Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 27 апреля 2024
18:36

Яма

Яма Документальный фильм, Презентация

16 листопада о 18.00 відбудеться показ та обговорення документального фільму «Яма» з його режисером Їржі Стейскала в арт-центрі «Квартира» (Красна площа, 3, кв.1) в рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Дніпропетровській області.

Ця стрічка стала фаворитом глядачів XІІ Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA і виборола “Приз глядацьких симпатій” в травні цього року. У “Ямі” йдеться про українську родину, що чинила спротив міській забудові і опинилася в пастці між висотних будинків Києва. Щоби створити цей фільм, молодий чеський режисер Їржі Стейскал п’ять років спостерігав за життям непересічної родини.

Протягом тижня режисер презентуватиме свій фільм у 7 областях України, серед  яких і Дніпропетровська. 16 листопада «Яму» покажуть в Дніпропетровську, а 17 листопада фільм завітає у Павлоград.

Мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA проходить за підтримки Посольства Швеції в Україні.

Більше про фільм та режисера можна почитати тут:
http://traveling.docudays.org.ua/2015/movies/docupravo2015/yama/



   

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте