Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 02 мая 2024
04:04

Відкриття оновленого кіноклубу

Відкриття оновленого кіноклубу



Після невеликої перерви ми знову відкриваємо кіноклуб "Альтернативне кіно"! На відкритті ви дізнаєтесь що ж нового буде в новому сезоні нашого кіноклубу, а також звісно подивитесь фільм... і не один, а цілих чотири, зможете послухати живу музику, послухати режисерів і їх думки про фільми.

Головне в новому кіно-сезоні кіноперегляди будуть безкоштовні! Врешті решт знайшлась людина, котрій не байдужа культура в Дніпропетровську і котра запропонувала реальну допомогу – Миколай Швець. Тому культура, і, кіномистецтво зокрема, стає ближче до тебе.


Програма відкриття:

16:00 - 16:30 - відкриття кіноклубу. Хол другого поверху.
Тріо віолончелісток VivArosso.

Великий зал:
16:30-17:00 - Короткометражний фільм "Сумні Барви" (Станіслав Лещенко)
17:00 - 18:00 "Каток та скрипка" (Андрій Тарковський)

Малий зал:
16:30 - 18:00 - "Тіні забутих предків" (Сергій Параджанов)
18:15 - 20:00 - "Зеліг" (Вуді Ален)

Коментарі від спеціально запрошеного режиссера

Фільми:

«Сумні Барви» (Станіслав Лещенко) – короткометражний фільм молодого талановитого дніпропетровського режисера. Нагороди: переможець Всеукраїнського фестивалю «Дивофільм»; фестивалю «Днепропетровск, любовь моя».

«Каток та скрипка» (Андрій Тарковський) — короткометражний фільм, дипломна робота Андрія Тарковського (1960). Маловідомий фільм від автора «Сталкера». Нагороди: перша премія на фестивалі студентських фільмів в Нью-Йорку в 1961 році.

«Тіні забутих предків» (Сергій Параджанов) – український художній фільм відзнятий у 1964 році на кіностудії «Київська кіностудія художніх фільмів ім. О. Довженка», екранізація однойменної повісті Михайла Коцюбинського. Нагороди: 1965 — Кубок фестивалю — МКФ у Римі; 1966 — Золота медаль Сергію Параджанову — МКФ у Салоніках (Греція)

«Зеліг» (Вуді Ален) - фільм, що вважається однією з кращих картин Вуді Аллена, знятий в жанрі мокьюментарі і являє собою один з найцікавіших експериментів у цьому напрямку. Нагороди: 1984 - Кращий неєвропейський фільм - Bodil; кращий іноземний актор (Аллен) - Давид; найкраща акторка другого плану (Фарроу) - нагорода кола кінокритиків Канзас-Сіті; кращий оператор - нагорода кола кінокритиків Нью-Йорка; 1983 - нагорода Пазінетті - Венеціанський МКФ.



   


фліт  (27.02.10 20:00): фантастично!!! Ответить | С цитатой
фліт  (27.02.10 10:20): вже знаю Ответить | С цитатой
фліт  (27.02.10 10:15): як туди добратися? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте