Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 04 мая 2024
15:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Исторический музей Днепра перейдет на английский язык

Исторический музей Днепра перейдет на английский язык

Завтра, 25 апреля, в Международный день английского языка, в Днепропетровском историческом музее имени Яворницкого можно будет не только общаться на английском языке, но и приобщиться к британским традициям чаепития.

Об этом, а также о большой выставке в честь 175-летия этого учреждения, в историческом музее рассказали:

«25 квітня запрошуємо на захід, присвячений відзначенню Міжнародного дня англійської мови в музеї.

Початок заходу о 14:00, триватиме до 16:00. Спершу вас чекає захоплююча дискусійна панель англійською мовою, де учасники поділяться своїм досвідом вивчення мови та її важливості у професійному розвитку. Під час цієї захоплюючої події ви зможете насолодитися англійською традицією '5 o'clock tea'(тільки у варіанті '3 o'clock tea'), де вас пригощатимуть чаєм та смаколиками! А о 15:00 вас чекає неймовірна концертна програма від талановитого колективу Дому танців "Крила".

Для деталей та реєстрації звертатися за номером 0 67 447 7014.

Місце проведення: Музей сучасної російсько-української війни.

А ще запрошуємо відвідати виставку до ювілею ДНІМ імені Д.І. Яворницького «175 років на сторожі спадщини». Вона поєднала в собі найвизначніші, умовні «ТОП-100» предметів з колекції, які чи не вперше зустрічаються в одній музейній залі.

До уваги відвідувачів – скарби української та світової історії. Улюблениця містян – давньоєгипетська мумія жінки, якій 3000 років; колекція козацького одягу XVIII століття, ретельно зібрана ще Д. Яворницьким; колекція козацьких портретів, не лише гетьманів, а й образів простих козаків; унікальна своєю загадковістю плащаниця, секрет якої розкриється лише уважним; предмети традиційного українського побуту. Прості, але функціональні та щирі, вони занурюють в атмосферу домашнього затишку.

Нарешті, величним пам’ятником музею є його будівля, в головній залі якої і розміщено виставку. Її поява у 1905 р., на визначному для міста пагорбі, є результатом поєднання таланту, освіченості та капіталу місцевих мешканців. Як змінювалась будівля та її наповнення також можна дізнатись, відвідавши виставку.

Виставка працює в 10-й залі історичного музею».


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Судья Дред  (24.04.24 13:24): Бостонское чаепитие? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте