Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 24 травня 2024
03:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комунальне підприємство «Ритуальна служба» проводить так звані соціальні захоронення

Комунальне підприємство «Ритуальна служба» проводить так звані соціальні захоронення
Фото: wikimapia.org
Комунальне підприємство «Ритуальна служба» проводить так звані соціальні захоронення. Про це під час прес-конференції повідомив директор підприємства Валерій Литвиненко.

«1 тисяча 302 гривні 57 копійок - такою є мінімальна ціна повного комплексу послуг по соціальному захороненню. У зазначену суму входить копання могили, послуга з транспортування (катафалк), труна, ритуальна атрибутика тощо. Це достатньо помірна ціна у порівнянні з цінами приватних структур, які надають такі ж послуги. Якщо ж замовник, наприклад, замовляє труну за вищою ціною, то й загальна сума відповідно зростає», - зазначив директор підприємства.

За його словами, для зручності мешканців діють відділення комунального підприємства на правому та лівому берегах, там приймають замовлення з організації поховань та реалізації товарів, реєструють захоронення та видають відповідні свідоцтва.

«На правому березі таке відділення працює за адресою вул. Погребняка, 18-б. Тут же розміщено відділ державної реєстрації смерті відповідної служби міського управління юстиції, яке й видає свідоцтво про смерть. Для мешканців лівого берега працює відділення «Ритуальної служби за адресою вул. Косіора, 31. Районні відділи ЗАГСу міського управління юстиції розміщені по просп. Правди, 15 (АНД район), просп. Правди, 14 (Індустріальний район) та вул. Космонавта Волкова, 3 (Самарський район). Окрім того, працює цілодобова служба прийому замовлень підприємства – 713-45-63, 795-03-03, 067-112-03-03», - сказав Валерій Литвиненко.

За словами керівника, підприємство проводить роботи з покращення стану міських кладовищ, які знаходяться на його балансі. Наприклад, на Сурсько-Литовському кладовищі реконструйовано паркан, на Краснопольському – введена в експлуатацію нова трансформаторна підстанція, на Запорізькому – відремонтовано систему подачі води. На кладовищах облаштовано додаткові майданчики для збору сміття. «На сьогодні в середньому в місяць підприємство «Ритуальна служба» здійснює близько 450 поховань. З початку проведення АТО підприємство брало участь в організації поховань 59 бійців, 10 з них були мешканцями Дніпропетровська», - додав Валерій Литвиненко.

На балансі КП «Ритуальна служба» 23 кладовища, з них 16 є закритими, 5 – частково закритими (відбувається захоронення у місцях сімейного захоронення, а також підзахоронення померлих в існуючих могилах з дозволу користувачів місць захоронень) та 2 відкритих кладовища – це Краснопільське та Ново-Ігренське.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Папараци  (27.08.14 15:09): С жалобами обращаться к Ступаку.Если не попадете на прием к ритуальному королю,напишите ему в фейсбуке.Он главный гробокопатель в городе.Обещает всем рай и на кладбищах тоже. Відповісти | З цитатою
Яна  (27.08.14 10:19): Относительно новое кладбище - в конце Совхозной.
Воды нет, нумерации могил нет. Захоронение стоит огромных денег. Куда обращаться с жалобами?
Відповісти | З цитатою
лист  (26.08.14 19:19): Ступак не пойдет на такие жертвы! Відповісти | З цитатою
Т .Ник  (26.08.14 18:02): Когда на Ново-Игренское кладбище будет ходить ежедневный транспорт??? Когда на Ново-Игренском кладбище к участкам будет проведена вода??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (15)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (11)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті