Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
13:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровську збирають книжки для військових, які знаходяться в зоні АТО

У Дніпропетровську збирають книжки для військових, які знаходяться в зоні АТО
фото:ru.tsn.ua
Ініціаторами акції стали співробітники Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова. Кожен мешканець області може принести сюди книжку або журнал, які потім доправлять військовим до зони АТО.

Вже більше місяця бібліотеки Дніпропетровська передають пораненим бійцям у військовий госпіталь різноманітну літературу.

«Два рази на тиждень ми приносимо хлопцям, які лікуються в госпіталі, журнали, періодику, цікаві видання. Тобто не «важку» літературу, а таку, яка б допомогла їм розслабитися, відпочити та відновитися, - розповіла заступник директора Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. М. Свєтлова Тетяна Сафронова. - Бували й незвичні прохання до наших співробітників. Один хлопець попросив принести інструкцію по гранатомету. Наші дівчата знайшли її в Інтернеті та роздрукували для військового».

Вона додала, що багато волонтерів дарують книжки для поранених військових. Іноді привозять цілі домашні бібліотеки. v «Ми дізналися, що необхідність у літературі, журналах, газетах є і в зоні АТО. Така допомога дозволить бійцям відволіктися, підняти бойовий дух та стане чудовою моральною підтримкою. Тому сподіваємося, що городяни і мешканці області долучаться до нашої ініціативи та допоможуть зібрати цілу бібліотеку для справжніх захисників. Її ми передамо до зони АТО», - сказала Тетяна Сафронова.

Книжки та журнали можна приносити щоденно, окрім суботи, з 10.00 до 18.00 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Комсомольська, 60 (Дніпропетровська обласна бібліотека для молоді ім. М. Свєтлова). Телефон для довідок: 744-53-80.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


НН  (09.08.14 03:16): Для растопки костра пойдет Відповісти | З цитатою
Я  (08.08.14 18:30): Пыльные тетки, выжившие из ума, думают, что солдат после боя, помывшись и пообедав (сытый и чистый) ляжет в кровать и будет читать романы, а может быть даже в слух, для всех отдыхающих, пришедших с боя. ИДИОТКИ. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Маркиза де Бомбадур  (08.08.14 17:43): Отдайте им те, шо раненные уже прочитали.. кто-то, помнится по истории, завещал делиться.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті