Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Студенти спробували себе у бізнесі

|«« «« »» »»|

Національний гірничий університет продовжує підтримувати традиції щодо створювання атмосфери творчості серед свої студентів, виховуючи не тільки прагнення до знань, а й високу мотивацію до кваліфікаційної освіти, креативність у прийнятті рішень.

27 травня в НГУ відбулась міждисциплінарна бізнес-гра «Рибний бізнес», ініціаторами якої стали Бізнес-інкубатор та центр інноваційного розвитку. Модератором гри була НДО «АДЖУТОР».

В проекті взяли участь студенти Інституту електроенергетики, Інституту економіки, Гірничого інституту, механіко-машинобудівного та геологорозвідувального факультетів.

Університет щиро вдячне волонтерам, за допомогою яких ця гра відбулася (Пузіна Марина, Нікітченко Деніс, Аліна та Кристина Рябкови, Антоніна Мямліна та Максим Кукала).

Використання сучасних методик викладання дисциплін та багатий досвід і відомі наукові школи нашого університету дасть змогу надавати освітянські послуги на рівні з провідними університетами світу не тільки вітчизняним замовникам (студентам), а й закордонним, подальше інтегруватися у європейський простір, наближаючись до міжнародних стандартів освіти. У планах університету - активне залучення інтерактивних методик з метою поєднання традиційних методів навчання та методів, що дозволяють вчитись дистанційно з використанням сучасних методичних комплексів «Освіта без кордонів».

Gorod.dp.ua на Facebook.


exses  (06.06.14 08:59): В горном рыбный бизнес пошёл.
Ожидаю в аграрном бизнес игру "автоматизация процессов в геологоразведке".
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте