Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!

Ніхто не забутий, ніщо не забуте!
Під таким девізом 29 квітня у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова пройшла акція для ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни. Захід приурочили до Дня Перемоги.

Участь у ньому взяли головний лікар медзакладу Сергій Риженко, голова Дніпропетровської обласної ради ветеранів Станіслав Шевченко, співзасновник благодійного фонду «Серця трьох» Олена Сосєдка-Мішалова та голова благодійної організації «Ветерани» Тетяна Гринь.

Цього дня кращі фахівці лікарні спільно з членами «Мечниківського молодіжного руху» проконсультували та оглянули більше 50 ветеранів та інвалідів ВВВ.

«Подвиг наших батьків та дідів на завжди у серцях вдячних нащадків. Ми маємо зробити все, аби вони не відчули на собі негараздів сьогодення.

Надати кваліфікаційну медичну допомогу та підтримати їх здоров`я, зробити все від нас залежне, аби вони довше жили – наш святий синівський обов'язок», - наголосив головний лікар Сергій Риженко.

Голова обласної ради ветеранів Станіслав Шевченко від імені усіх учасників ВВВ подякував лікарям за постійну підтримку та увагу.

«За останні 3 роки у ході таких акцій фахівці обласної лікарні оглянули 2,5 тисяч захисників Вітчизни. Сивочолі ветерани дуже вдячні за професійність, дбайливе ставлення та постійну підтримку на словах та у справах», - розповів С.Шевченко.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


aleks27  (02.05.14 09:49): Путин заявил, что Россия выиграла б войну и без Украины, Раша - страна победителей, война выиграна за счет России. То-есть нас он как-бы отстранил от победы значит оба моих деда погибли зря, мы Украинцы- второй сорт. После таких заявлений разве можна назвать Путина нормальным? У него явно шизофрения, нормальный президент не может делать такие заявления. Відповісти | З цитатою
 (30.04.14 19:59): Правый сектор сообщает: На 9 травня у місті Дніпропетровську можливі провокації антиукраїнських сил :

http://pravyysektor.info/news/na-9-travnya-u-misti-dnipropet rovsku-mozhlyvi-provokatsiji-antyukrajinskyh-syl/

УВИДЕЛ ОККУПАНТА - ЗВОНИ! Запиши телефоны - Круглосуточная горячая линия (044)223-23-61, (044) 338-26-67.

А также в Штаб национальной Защиты Днепропетровской области о любых пророссийских проявлениях, свидетелями которых вы стали по номерам: 096 391 24 86, 098

791 93 83, 097 241 71 69.
Відповісти | З цитатою
Закон и Порядок  (30.04.14 19:44): Простая русская душа - тупая рожа алкаша... Портянки, Путин и ЕдРо (Единая Россия), в сенях помойное ведро... Гулянка в будни до утра и кабачковая икра. На полке - Ленина портрет, по пьянке дворнику минет. Вид на свалку из окна и вечно битая жена. Дочь - б л я д ь, сыночек - наркоман, муж лег на зас саный диван. Подъезды с запахом мочи, без штукатурки кирпичи. На свадьбах драки, мордобой, секс с друга пьяною женой. Паленка, гречка, маргарин, закуска "русских" образин. Бухнул - под за дницу пинка, О ДА!!!... РОССИЯ Велика!!!... Відповісти | З цитатою
Кукушка  (30.04.14 16:35): VIC ,вот таких как Вы я очень уважаю,таких людей ни в коем случае не хочу обижать.Вас люблю и сочувствую. Відповісти | З цитатою
Кукушка  (30.04.14 12:27): Это не ветераны и не участники войны.а люди,рожденные в военное время,Теперь всех стариков будем приписывать к ветеранам?Кто эти люди,чьи то родственники или знакомые?Там попадаются очень борзые,которые ТРЕБУЮТ паек.Я насмотрелась на таких "ветеранов". Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
каша  (30.04.14 12:17): молодцы, мелочь - а приятно! еще б лекарство выдали Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті