Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
09:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Учні шкіл Дніпропетровщини відвідали історико-культурні місця Криму

|«« «« »» »»|

З 25 жовтня по 1 листопада 2013 року для 25 учнів шкіл Дніпропетровщини, які потребують особливої соціальної підтримки, проводились екскурсії по історико-культурних місцях Криму.

Виїзні екскурсії проходили за підтримки департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації та Дніпропетровського обласного осередку дитячої громадської організації “Дитячий альпійський рух України”.

Зокрема, діти відвідали: Кримський природний заповідник, Бахчисарайський історико-культурний заповідник, Національний природний парк “Чарівна гавань”, печерне місто “Чуфут-кале”.

«Розвиток і популяризація дитячо-юнацького туризму мають важливе значення для нашого підростаючого покоління. Такі екскурсії дозволяють побачити місця, які стали знаковими в історії рідного краю, на власні очі побачити культурну спадщину інших національностей та народів, які проживають в Україні», - сказав заступник директора департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації Лілія Ковальова.

Вона також зазначила, що туризм – це також гарний засіб зняття фізичної втоми, психологічного напруження і стресів. «Це одна з найефективніших оздоровчих технологій, що забезпечує формування здорового способу життя людини і суспільства», - сказала Лілія Ковальова.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті