Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 26 травня 2024
17:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В НГУ пройшла урочиста посвята в студенти

В НГУ пройшла урочиста посвята в студенти
В Національному гірничому університеті пройшла урочиста посвята в студенти. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков привітав студентів, викладачів та співробітників НГУ та побажав успіхів і досягнень в новому навчальному році.

«Сьогодні ви починаєте свій шлях до знань найвищого класу. – Це - прекрасний шанс для кожного з вас і водночас – велика відповідальність. Адже роки навчання у вузі - це ваші перші кроки до успіху в житті. Від того, наскільки якісно і цілеспрямовано ви будете отримувати нові знання та навички, залежить ваша життєва перспектива. Зараз, в інформаційну епоху, знання є головним капіталом для країн, компаній, для кожної окремої людини. Саме тому на Дніпропетровщині ми будемо втілювати в життя нові пріоритети в галузі освіти. Це створення нових можливостей для отримання знань, посилення зв'язку освіти і реальної економіки, формування здорового молодого покоління», - підкреслив губернатор, звертаючись до першокурсників НГУ.

Завдяки зусиллям колективу внз НГУ є взірцем менеджменту закладу вищої освіти, зазначив керівник регіону. Тут створена прекрасна навчальна і наукова база, працюють чудові викладачі, близько 19 тис. студентів навчаються за 50 спеціальностями. За підсумками вступної кампанії 2013 р. НГУ посів 2-е місце за рейтингом популярності в області та 18-е – в Україні. Випускники університету користуються стабільно високим попитом на ринку праці: рівень працевлаштування за технологічними спеціальностями досягає 96,2%.

У Національному гірничому університеті використовуються передові методики і формати передачі знань. Студенти та аспіранти НГУ навчаються і стажуються у вузах Німеччини, Польщі, Великобританії, Іспанії та США. Молоді вчені беруть участь у програмах академічного обміну Фонду ім. Фулбрайта. Саме в Національному гірничому університеті в 2013 році зроблено важливий крок до синхронізації завдань освіти і вітчизняної економіки. У внз відкрита профільна кафедра «Видобування та збагачення вугілля» ДТЕК - найбільшої паливно-енергетичної компанії країни. Університет активно розвиває співробітництво з ДТЕК: щорічно виконуються 10-12 спільних проектів із середнім фінансуванням близько 3,5 млн. грн.

«Дніпропетровщина – один з провідних наукових центрів України та Європи. І я вважаю, що вступ до дніпропетровського вишу відкриває великі можливості для кожного з вас, - підкреслив Дмитро Колєсніков. - Раджу вам взяти від студентських років усе найкраще – знання, спілкування, подорожі та нові враження. Адже студентські роки – найкращі у житті. Ви – велика надія ваших батьків, ви - майбутнє Дніпропетровщини та всієї України».

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


фотограф  (02.09.13 21:40): Вот как пресс-центру (!!!) НГУ удается выбрать худшие фото, что бы разместить их на Городе? Это несомненно талант! Про текст не о чем я молчу, но фото можно было нормальные сделать. Профессура и так на Делонов не тянет, средний возраст "за 60". Відповісти | З цитатою
Студент  (02.09.13 17:44): Ух, не знают еще малыши, сколько с них денежек-то стянут преподаватели... Лучше бы с коррупцией разобрались перед налаживанием заграничных связей! Відповісти | З цитатою
^))  (02.09.13 13:36): ВУЗ неплохой, но склонность к театральным постановкам несколько настораживает Відповісти | З цитатою
Капитан Очевидность  (02.09.13 12:54): школота ликует Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті